جزئيات : مجموعه آموزشی فراگیری 35 زبان دنیا
مجموعه آموزشی فراگیری 35 زبان دنیایادگیری 35 زبان دنیا ، نه بخوانید ! نه بنویسید ! فقط گوش دهید

این مجموعه آموزشی که به صورتی فایلهای صوتی همراه با کتاب نیز میباشد به جرات کم نظیر ترین فایل یادگیری زبان در دنیا میباشد که برای اولین بار در میهن دانلود آماده دانلود قرار گرفته است.
شما با این پکیج میتوانید به 35 زبان زنده دنیا تسلط کامل پیدا کنید فقط در 10 روز!!!
نه لازم است چیزی بخوانید نه چیزی بنویسید. فقط گوش دهید و یاد بگیرید..!
این مجموعه بزرگترین و جامعع ترین برنامه زبان در سراسر جهان نیز میباشد...
شما با استفاده از روش Pimsleur میتوانید فقط در 10 روز با زبان جدید صحبت کنید! دوره هایی که توسط Pimsleur گذرانده شده است دسترنج بیش از 40 برنامه ریزی و توسعه کامل میباشد... شما زبان جدید خود را بدون دردسر کلاس رفتن یا بیرون رفتن از خانه و... یاد خواهید گرفت...
طراحی و توسعه های Pimsleur در سطح بین المللی شناخته شده است...
زبان هایی که در این مجموعه یاد خواهید گرفت از این قرار است :
Albanian - Arabic Eastern - Arabic Egyptian - Armenian Eastern - Chinese Cantonese - Chinese Mandarin - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Farsi - French - German - German Plus - Greek - Haitian Creole - Hebrew - Hindi - Indonesian - Irish Quick & Simple - Italian - Japanese - Korean - Lithuanian - Norwegian - OjibweI -Polish - Portuguese Brazillian - Portuguese Continental - Romanian - Russian - Spanish - Spanish Plus - Swahili - Swedish - Swiss German - Thai - Twi - Ukrainian - Vietnamese
توضیحات : زبان آلبانیایی (به آلبانیایی: Gjuha shqipe، جیوها شچیپه) زبانیاست از خانوادهٔ زبانهای هندواروپایی که نزدیک به ۶ میلیون گویشور دارد. خاستگاه این زبان آلبانی و کوزوو است ولی در دیگر جاهای بالکان که آلبانیزبانان میزیند- چون مقدونیه، مونته نگرو و جنوب صربستان- نیز بدان سخنگفتهمیشود. همچنین گروههای آلبانیاییزبانی نیز در یونان، کرانههای جنوب خاوری ایتالیا و سیسیل بدین زبان سخنمیرانند. همچنین کشورهایی که کوچندگانی از بالکان را در خود پذیرفتهاند -مانند کشورهای اسکاندیناوی، آلمان، بریتانیا، استرالیا، آمریکا، ترکیه و...-نیز گویشورانی بدین زبان دارند.
توضیحات : زبان عربی (زبان عربی:اللغة العربیة)، بزرگترین عضو از شاخه زبانهای سامی است. و با زبانهای عبری و آرامی همخانوادهاست.این زبان دارای ۴۲ صیغه میباشد که ۱۴ تای ان ماضی و ۱۴ تای بعدی مضارع و۱۴ تای بعد از آن آینده میباشد. زبان عربی یکی از شش زبان رسمی سازمان ملل متحد میباشد. ۶زبان رسمی سازمان ملل عبارتند از: انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، عربی، اسپانیایی و چینی.
عربها این زبان را «لغة الضاد» نیز مینامند زیرا تنها زبانی است که دارای ضاد صامت است. (در زبان آلبانیایی پس از پذیرش اسلام و نفوذ زبان عربی، حرف ضاد وارد آن شد.
توضیحات : زبان ارمنی (به ارمنی: Հայերեն هایِرِن) یکی از زبانهای هندواروپایی است که در منطقه قفقاز و به ویژه در کشور ارمنستان رایج است. این زبان با خط ویژه خود یعنی الفبای ارمنی که توسط مسروب ماشتوتس ابداع گردیده نوشته میشود. ارمنی خود شاخهای مستقل از خانواده زبانهای هندواروپایی است. زبان ارمنی دو گویش بزرگ اصلی دارد یکی ارمنی شرقی و دیگری ارمنی غربی. زبان رسمی کشور ارمنستان به گویش ارمنی شرقی است. مجموع گویشوران به زبان ارمنی در جهان ۹ میلیون است.
توضیحات : کانتوِنی (کانتُنی) نام یکی از زبانهای چینی است.
کانتوِنی بیشتر در جنوب چین در گوانگدونگ (کانتون)، هنگ کنگ و ماکائو تکلم میشود.
توضیحات : زبان چینی یا دقیقتر: زبانهای چینی بخشی از خانواده زبانهای سینی-تبتی را تشکیل میدهند.زبان مادری حدود یک پنجم مردم جهان یکی از انواع زبان چینی است. این زبان در خود زبان چینی و سرزمین چین به نامهای جُونگ ون (中文، Zhōngwén)که برای نامیدن زبان نوشتاری بکار میرود، خن یو (汉语/漢語، Hànyǔ)و خوَیو (华语/華語، Huáyǔ) نامیده میشود. زبان اصلی و عمده و رسمی در سرزمین چین، چینی ماندارین یا پوتونگ خوا میباشد.
توضیحات : زبان کرواتی در کرواسی و در بخشهایی از بوسنی و هرزگوین بکار برده میشود. این زبان متعلق به زبانهای هندواروپایی است. همچنین تشابهاتی نیز با زبان فارسی و حتی فارسی باستان دارد. در این زبان واژههایی وجود دارد که مشابه آن تنها در زبان فارسی یافت میشود.
توضیحات : جمهوری چک (به چکی: Česká republika, Česko) کشوری واقع در اروپای مرکزی و یکی از اعضای اتحادیه اروپا است. این کشور در تاریخ اول ژانویه ۱۹۹۳ و به دنبال تقسیم کشور چکـسلواکی سابق پدید آمد. پایتخت آن شهر پراگ است.
به سبب وجود نیروی کار فوقالعاده ماهر، این کشور به قدرت صنعتی کشورهای بلوک شرق سابق تبدیل شد. این کشور که در قلب اروپا واقع شده، دارای تابستانهای خنک و زمستانهای سرد و مرطوب بوده، و میزان بارندگی آن بسیار زیاد است. کشاورزی در اقتصاد کشور، نقش مهمی به عهده دارد، و عمده محصولات آن، جو و چغندر قند میباشد. دامداری و جنگلداری نیز در این کشور متداول است. از صادرات جمهوری چک، میتوان به سنگ آهن و زغال سنگ اشاره کرد. جمهوری چک، هم اکنون، در حال گذر از سیستم اقتصاد کمونیستی، به سمت بازار آزاد و خصوصی سازی صنعت و کشاورزی است. در جمهوری چک بخش تقریباً وسیعی به نام ایالـــت سودتنلند وجود دارد که آلمانی نژاد هستند. نزدیک به یک سوم از این کشور را شامل میشود و در تمام نواحی چک به خصوص اطراف مرز با آلمان ساکن اند. سودتلند از ایالـــت تاریخی آلمان بود که در دورهی حکومت رایش سوم برای مدتی به آلمان الحاق شد..
توضیحات : دانمارکی (به دانمارکی: Dansk) یک زبان ژرمنی شمالی، شاخهای از ژرمنی و زبانهای هندواروپایی است. نزدیک به ۶میلیون تن، که بیشتر در دانمارک زندگی میکنند، بدین زبان سخن میرانند. همچنین، ۵۰هزار دانمارکی در بخشهای شمالی شلسویگ-هولشتاین در کشور آلمان به این زبان سخن میگویند. همچنین، دانمارکی در سرزمینهای خودمختارِ گرینلند و جزایر فارو زبان رسمی است. در ایسلند دانمارکی را در کنار زبان انگلیسی بهعنوان یک زبان خارجی در مدرسهها آموزش میدهند (گاه نروژی یا سوئدی جایگزین دانمارکی میشود). در آمریکای شمالی و جنوبی، در کشورهای آرژانتین، ایالات متحدهٔ آمریکا و کانادا انجمنهای دانمارکیزبان پویا هستند. دانمارکیِ نوین بهسوی سادگیِ آوایی گرایش دارد، تا از این راه، آموختن و پیشرفت در این زبان برای بیگانگان سادهتر شود.
توضیحات : زبان هُلَندی، (به هلندی: Nederlands) و (به انگلیسی: Dutch) زبان ملی هلند و یکی از دو زبان رسمی بلژیک است. البته زبان هلندی بلژیک را فلاندری مینامند. زبان هلندی از شاخه ژرمنی خانواده زبانهای هندواروپایی است.
توضیحات : فارسی (دری و تاجیکی) یکی از زبانهای هندواروپایی در شاخهٔ زبانهای ایرانی جنوب غربی است که در کشورهای ایران، افغانستان تاجیکـستان و ازبکـستان به آن سخن میگویند. فارسی تنها زبان رسمی کشورهای ایران و تاجیکـستان و یکی از دو زبان رسمی افغانستان (در کنار زبان پشتو) است.
در ایران زبان نخست بیش از ۴۰ میلیون تن فارسی است (بین ۵۸٪ تا ۷۹٪). فارسی زبان نخست ۲۰ میلیون تن در افغانستان، ۵ میلیون تن در تاجیکـستان و در ازبکـستان حدود ۷ میلیون است. زبان فارسی گویشورانی نیز در هند و پاکـستان دارد (نگاه: زبان فارسی در شبهقاره هندوستان). با توجه به رسمی بودن زبان فارسی در ایران، افغانستان و تاجیکـستان و تسلط گویشوران سایر زبانها بدان به عنوان زبان دوم روی همرفته میتوان شمار فارسیگویان جهان را حدود ۱۱۰ میلیون تن برآورد کرد.
توضیحات : زبان فرانسوی یکی از زبانهای رومی است که به وسیلهٔ ۱۳۶ میلیون نفر در سراسر جهان به عنوان زبان مادری گویش میگردد. درحدود ۱۹۰ میلیون نفر، فرانسوی را به عنوان زبان دوم صحبت میکنند، و ۲۰۰ میلیون نفر دیگر هم آن را به عنون یک زبان دوم اکتسابی استفاده میکنند. اجتماعات گویشکننده به فرانسوی در ۵۷ کشور و قلمرو حضور دارند. اکثر گویشکنندگان بومی این زبان در فرانسهاند، که مبدأ این زبان است. بقیهٔ گویشکنندگان به طور عمده در کانادا، بهویژه کبک، نیو برانزویک و اونتاریو و نیز بلژیک، سوییس، لوکزامبورگ و مناطقی در ایالـــت مین آمریکا و. لوییزیانا حضور دارند.بیشتر افرادی که فرانسه، زبان دوم آنهاست در آفریقای فرانسویزبان زندگی میکنند، که با تردید میتوان گفت تعداد آنها از گویندگان بومی بیشتر گشته است.
فرانسوی یک زیرشاخه از زبان لاتین امپراتوری روم است، همچنانکه زبانهای ملی مانند ایتالیایی، پرتغالی، اسپانیایی، رومانیایی و زبانهای در اقلیت از اوکـسیتان تا ناپلی و ... چنین هستند. با این وجود نزدیکترین زبانهای وابسته به آن، زبانهای langues doïl و French-based creole میباشد.
توضیحات : زبان آلمانی از زبانهای هندواروپایی و عضوی از شاخه غربی خانوادهٔ زبانهای ژرمنی است و با زبانهای سوئدی، نروژی، هلندی، فریسی، ییدیش و دانمارکی نـزدیــکـی دارد.
این زبان یکی از مهمترین زبانهای جهان است و علاوه بر آلمان در کشورهای اتریش و لیختناشتاین نیز تنها زبان رسمی میباشد و در سوئیس، بلژیک و لوکزامبورگ به عنوان یکی از زبانهای رسمی به حساب میآید. در ضمن این زبان، زبان رسمی ایالـــت خودمختار تیرول جنوبی در ایتالیا میباشد و در اروپای شرقی و نامیبیا نیز صحبت میشود. شمار کـسانی که زبان آلمانی را همچون زبان مادری خود در اتحادیه اروپا به کار میبرند از گویشوران دیگر زبانهای این اتحادیه بیشتر است. جمعاً حدود ۱۰۵ میلیون نفر گویشوران مادری این زبان هستند و در حدود ۸۰ میلیون نفر آلمانی را به عنوان زبان دوم می دانند. آلمانی به طور گسترده در مدرسه، دانشگاه و انستیتو گوته آموزش داده میشود.
توضیحات : زبان یونانی (Ελληνικά, IPA: [eliniˈka] -- "Hellenic") تاریخ مستند ۳۵۰۰ ساله دارد که از هر زبان یگانه خانواده زبانهای هندواروپایی کُهَنتر است.
زبان یونانی با هیچیک از سایر زبانهای هندواروپایی در یک گروه قرار نمیگیرد. زبان یونانی باستان (ancient greek) بهعلت برخورداری از ادبیات غنی هنوز دوستداران فراوانی دارد. عده زیادی از مردم جهان مایل هستند آثار ارزشمند هومر، سوفکلس و آیسخولس (آشیل) را به زبانی که این ادبیات در آن پدید آمده، مطالعه کنند. علاوه بر آن، هنوز از گنجینهٔ لغات این زبان برای واژهسازی علمی و فلسفی استفاده میشود.
توضیحات : هائیتی (به فرانسوی: Haiti) کشوری است در جزیره هیسپانیولا در دریای کارائیب. پایتخت آن پورت او پرنس است.
توضیحات : زبان عبری (עברית تلفظ: ایوْریت)، عضوی از شاخه زبانهای سامی است. و با زبانهای عربی و آرامی هم خانواده است. حدود 7 میلیون نفر که به طور عمده در کشور اسرائیل، در ایالات متحده آمریکا و جوامع یهودی در سراسر جهان به زبان عبری جدید تکلم میکنند. به علت اینکه بیشتر ساکنین اسرائیل را مهاجرین تشکیل میدهند، زبان عبری جدید برای بخش قابل توجهی از ساکنین این کشور زبان دوم بشمار میآید. این زبان در کنار زبان عربی، یکی از زبانهای رسمی کشور اسرائیل است. همچنین بسیاری از دعاها و نیایشهای یهودیان در سراسر دنیا به زبان عبری کلاسیک است.
توضیحات : زبان هندی، (हिन्दी یا हिंदी) نامی است که به یک زبان هندوآریایی دادهاند؛ یا یک گویش پیوسته از زبانهایی است که در هندوستان شمالی و مرکزی سخن گفته میشود (کمربند هندی).
سخنگویان محلی گویشهای هندی را ۴۰٪ از جمعیت هند میسازد. آنچنان که در قانون اساسی هند تعریف شدهاست، هندی زبان رسمی کشور هند است. همجنین هندی یکی از ۲۲ زبان پیشبینیشده در قانون اساسی است. هندی رسمی اغلب بهعنوان هندی مدرن و استاندارد شناخته میشود، که در کنار انگلیسی، برای ادارهٔ حکومت مرکزی بهکار میرود. هندی استاندارد، نگاشت سانسکریت شدهای است که از گویش کهری بولی بهدست آمدهاست. اما زبان اردو نگاشت عربی شده از همان گویش است. این دو نگاشت در کنار هم به طور تاریخی به هندوستانی معروف هستند.
توضیحات : زبان اندونزیایی (در اندونزیایی: Bahasa Indonesia) زبان رسمی کشور اندونزی است.
این زبان گویشی استاندارد شده از زبان مالایی است که در سال ۱۹۴۵ و پس از استقلال اندونزی رسماً مشخص و تعریف شد. این زبان همچنان بسیار نزدیک به زبان مالایی است و میتوان گفت که گویشوران این دو زبان میتوانند به راحتی با هم صحبت کنند.
هرچند بسیاری از مناطق اندونزی زبانها و گویشهای خود را دارند (مانند جاوی و مینانگکاباو) با اینحال تقریباً همه اهالی کشور اندونزیایی را به روانی صحبت میکنند. بیشتر آموزش رسمی و تقریباً تمامی برنامههای رسانههای ملی به زبان اندونزیایی است. اندونزیایی همچنین توسط برخی از اهالی تیمور شرقی و سورینامیهای اندونزیتبار صحبت میشود.
توضیحات : ایرلند(به ایرلندی Éire) ,(به انگلیسی: Ireland) نام کشوری به پایتختی دوبلین است که در جزیره ایرلند، در شمالغرب قارهٔ اروپا واقع شدهاست. نام رسمی این کشور جمهوری ایرلند است و گاهی با نام ایرلند جنوبی خوانده میشود تا با ایرلند شمالی اشتباه نشود.
این کشور پنج ششم جزیره ایرلند را اشغال کردهاست و با ایرلند شمالی که بخشی از پادشاهی متحده است، در شمال مرز مشترک دارد. همچنین در غرب ایرلند اقیانوس اطلس، در شرق دریای ایرلند و در جنوب و جنوبغربی دریای کلتیک و کانال سن جورج قرار دارد.
جمهوری ایرلند در حال حاضر یکی از اعضای اتحادیه اروپا میباشد. این کشور در ۱ ژانویه ۱۹۷۳ به این اتحادیه ملحق شد.
توضیحات : ایتالیا کشوری در جنوب اروپا است. این کشور از شبهجزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیل و ساردنیا در دریای مدیترانه تشکیل شدهاست.امروزه ایتالیا کشوری توسعه یافته است و جزو هشت کشور صنعتی محسوب میشود.نکته جالب در مورد نقشه ی کشور ایتالیا این است که نقشه ی این کشور شبیه چکمه می باشد.
توضیحات : زبان ژاپنی (به ژاپنی: 日本語، نیهونگو)، زبان مردم ژاپن و زبان رسمی دولت ژاپن است، که توسط حدود ۱۳۰ ملیون نفر سخن گفته میشود.
ژاپنی یک زبان پیوندی است با منشا مورد اختلاف. زبانی که در ژاپن به آن تکلم میشود زبانی است آهنگ دار و صدادار و تقریبا تمام کلمات آن به حروف مصوت ختم میشوند. کلمات آن چند هجایی است و لایق تغییرات دستوریست. تصریف به وسیله اجزایی که به آخر کلمه الحاق کنند صورت میگیرد. زمانها و وجهها به وسیله ادات فعل از هم تمییز داده میشوند. زبان مکالمه از لحاظ دستور و فرهنگ لغات با زبان مکتوب (که دارای اشکالات فروان است) فرق دارد.
توضیحات : زبان کرهای (به کرهای: 한국어/조선말) زبان رسمی دو کشور کره شمالی و کره جنوبی است. کرهای همچنین یکی از دو زبان رسمی در منطقه خودمختار کرهای یانبیَن در کشور چین است. در حدود ۸۰ میلیون گویشور زبان کرهای همراه با گروه بزرگی در استرالیا، برزیل، کانادا، چین، ژاپن، ایالات متحده، جمهوریهای شوروی سابق و اخیرا فیلیپین وجود دارند.
در مورد طبقهبندی زبان کرهای در گروههای زبانی، اختلاف نظر وجود دارد. برخی از زبانشناسان آن را در خانواده زبانهای آلـــتایی قرار میدهند و برخی دیگر آن را زبانی تکخانواده به شمار میآورند. کرهای از لحاظ ساختواژه (صرف)، یک زبان پیوندی و از لحاظ ترکیب جمله (نحو) جزو گونه زبانی «نهاد مفعول فعل» است. زبان کرهای همانند زبانهای ژاپنی و ویتنامی، در خصوص وامواژههای چینی از این زبان تاثیر گرفتهاست.
واژههای اصیل کرهای در حدود ۳۵٪ واژگان این زبان را تشکیل میدهند، در حالی که در حدود ۶۰٪ واژگان زبان کرهای را واژههای «چینی-کرهای» (واژگان چینی یا واژگانی که ریشه چینی دارند) به خود اختصاص دادهاند. ۵٪ باقیمانده، شامل وامواژههای دیگر زبانهاست که ۹۰٪ آنها از زبان انگلیسی وارد شدهاند.
توضیحات : زبان لیتوانیایی (به لیتوانیایی:lietuvių kalba) زبان رسمی جمهوری لیتوانیست و ۴میلیون گویشور دارد.
لیتوانیایی در کنار زبان لاتویایی دو زبان زنده از خانواده زبانهای بالـــتیک میباشند. لیتوانیایی زبان دولتی لیتوانی و یکی از زبانهای رسمی اتحادیه اروپاست.
توضیحات : پادشاهی نروژ (به نروژی: Norge) کشوری است واقع در اروپای شمالی، غرب شبهجزیرهٔ اسکاندیناوی، غرب سوئد و در حاشیهٔ دریای شمال (در جنوب) و دریای نروژ (در غرب). پایتخت آن اسلو میباشد.
توضیحات : لَهِستانی زبان رسمی کشور لهستان است.این زبان از گروه زبانهای هندواروپایی و زیرشاخه زبانهای اسلاوی است.
لهستانی زبانی از دستهٔ اسلاوی غربی است. شمار گویشوران این زبان در لهستان بیش از ۳۶ میلیون و در سراسر جهان ۴۲٬۷۰۰٬۰۰۰ نفر است.
توضیحات : زبان پرتغالی زبانی رومی است که از زبان گالیسیایی-پرتغالی توسعه یافته است و در سدههای میانه در پادشاهی گالیسیا صحبت میشده است. پرتغالی یکی از زبانهای رسمی اتحادیه اروپا، سازمان کشورهای آمریکایی، اتحادیه آفریقا و انجمن کشورهای پرتغالی زبان میباشد. این زبان با ۲۴۰ میلیون سخنگو، ششمین زبان پراستفاده جهان است. پرتغالی در کشورهای آنگولا، برزیل، کیپ ورد، تیمور شرقی، گینه بیسائو، ماکائو، موزامبیک، پرتغال، سائوتومه و پرنسیپ صحبت میشود.
توضیحات : زبان رومانیایی (به رومانیایی: limba română، تلفظ: لیمبا رُمنه) یک زبان رومی است که میان ۲۴ تا ۲۸ میلیون گویشور دارد که در اصل از رومانی و مولداوی هستند. رومانیایی زبان رسمی رومانی، مولداوی و نیز استان خودگردان وویوودینا در صربستان است. در مولداوی این زبان مولداویایی خوانده میشود که همان زبان رسمی رومانی است که اختلافهای کوچکی در دستور هجایی دارد. رومانیایی همچنین زبان رسمی یا اداری برخی از انجمنها مانند اتحادیه لاتین و اتحادیه اروپا است.
رومانیاییزبانها همچنین از راه کوچ در دیگر کشورها نیز یافت میشوند به ویژه در ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، آمریکا، فرانسه، کانادا و آلمان. اگرچه آگاهیهای درستی از شمار کوچندگان رومانیاییزبان دردست نیست. با این همه برخی منابع دست دوم گزارش از جمعیت بالای سه میلیون رومانیاییزبان کوچنده را در اروپا و آمریکای شمالی میدهد؛ هرچند سرشماریهای انجام شده این آمار را درست نمیداند.
توضیحات : زبان روسی (به روسی: русский язык، تلفظ: روسکیی ییزیک) پرگویندهترین زبان اروپا است و از میان زبانهای اسلاوی دارای بیشترین پراکندگی متکلمین است.
این زبان در اروپای شرقی و شمال شرق آسیا و به ویژه در روسیه و سایر کشورهای تشکیل دهنده شوروی سابق صحبت میگردد.
روسی زبان مادری حدود ۱۴۵ میلیون نفر است و ۱۱۰ میلیون نفر آن را به عنوان زبان دوم میدانند. با این حساب این زبان هشتمین زبان پرمتکلم جهان است.
روسی زبان رسمی کشور روسیه و یکی از زبانهای رسمی کشورهای بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، و جمهوری خودمختار کریمه، و همچنین یکی از شش زبان رسمی سازمان ملل متحد است.
زبان روسی با خط سیریلیک نوشته و خوانده میشود
توضیحات : زبان اسپانیایی یا کاستیلی زبانی از خانوادهٔ زبانهای رومی و یکی از پُرگویشوَرترین زبانهای جهان است. زبان اسپانیایی به لحاظ تکلم به عنوان زبان مادری رتبه دوم و مجموع افرادی که به این زبان سخن میگویند رتبه سوم را در جهان دارد.
در سال ۱۹۹۹، اسپانیایی زبان مادری ۳۵۸ میلیون نفر و مجموعا ۴۱۷ میلیون سخنور بوده است. در حال حاضر این ارقام به ۴۰۰ و ۵۰۰ میلیون نفر افزایش یافتهاند.
توضیحات : زبان سواحیلی عضوی از خانوادهٔ زبانهای بانتو است و در شرق آفریقا بهکار میرود. سواحیلی زبان اول حدود ۵ میلیون نفر و زبان دوم حدود ۵۰ میلیون نفر است. علاوه بر عربی، واژههای زبانهای فارسی، آلمانی، هندی و انگلیسی نیز به دلیل ارتباطات با دیگر خانوادههای زبانی وارد این زبان شدهاست.
بان سواحیلی ترکیبی است از زبان مردم بومی منطقه به ویژه بنتو و بسیاری از واژههای عربی و فارسی. این زبان در شرق و تا حدودی مرکز آفریقا بکار برده میشود.
در زبان سواحیلی برخی واژهها با گویش بندری فارسی بسیار نزدیک و هممعنی هستند مانند:
کاکا= برادر
دادا= خواهر
بندری= بندری (بندرگاه)
سیفه=سیفه (روغن کوسه)
منشوه= منشوه (یک نوع قایق)
چنگو= چنگو (یک نوع ماهی خوش مزه برای برشتن)
رفیقی= رفیق
توضیحات : زبان سوئدی یکی از زبانهای هندواروپایی است که در کشور سوئد و قسمتهایی از کشور فنلاند به آن سخن میگویند. سوئدی زبان رسمی کشور سوئد به حساب میآید، اگر چه زبانهای دیگری نیز در کشور سوئد استفادهاست که از آن جمله میتوان به زبان سامی اشاره کرد که مخصوص مردم ساکن شمال سوئد است.
زبان سوئدی با زبان کشورهای اسکاندیناوی از یک ریشه بوده و دارای همانندیهای فراوان است. زبان سوئدی به ویژه به زبان نروژی شباهت بسیاری دارد، و با زبانهای فنلاندی و دانمارکی تفاوت بیشتری دارد.
آکادمی سوئد وظیفهٔ مراقبت از زبان سوئدی را از طریق تنظیم و انتشار منظم واژه¬نامهٔ این زبان به انجام می¬رساند.
توضیحات : سوئیس (به فرانسه: Suisse، آلمانی: Schweiz، ایتالیایی: Svizzera) با نام رسمی کنفدراسیون سوئیس، کشوری است در اروپای غربی که از شمال با آلمان، از شرق با اتریش و لیختنشتاین، از جنوب با ایتالیا و از غرب با فرانسه همسایه است.
این کشور ۷٫۵ میلیون نفر جمعیت و مساحتی بالغ بر ۴۱٬۲۹۰ کیلومتر مربع دارد. سوئیس کشوری است با سیاست جمهوری فدرال و از ۲۶ ایالـــت تشکیل شدهاست که «کانتون» خوانده میشوند.
توضیحات : پادشاهی تایلند کشوری است در جنوب شرقی آسیا. پایتخت آن و همچنین پرجمعیتترین شهر آن بانکوک است. کشور تایلند دارای ۵۱۴۰۰۰ کیلومتر مربع مساحت میباشد که ۴٪ آن را آب تشکیل دادهاست.
توضیحات : اوکرائین از کشورهای اروپای شرقی است. این کشور از شرق با روسیه؛ در شمال با بلاروس؛ از غرب با لهستان، اسلواکی و مجارستان؛ از جنوب شرقی با رومانی و مولداوی هم مرز است و در جنوب آن دریای سیاه و دریای آزوف قرار دارد و پایخت آن شهر کیاِف و زبان رسمی آن زبان اوکراینی میباشد.
نوع حکومت اوکراین جمهوری بوده که از ۲۴ استان تشکیل شده است و دارای یک بخش خودمختار (کریمه) نیز میباشد. پس از فروپاشی شوروی، اوکراین بعد از روسیه دارای بزرگترین ارتش در اروپا است. زبان اکراینی زبان رسمی این کشور است و زبان روسی نیز کاربرد گسترده ای دارد. دین رسمی این کشور مسیحیت میباشد.
توضیحات : ویتنامی (tiếng Việt یا بصورت معمولی Việt ngữ)زبان رسمی و اداری کشور ویتنام میباشد.زبان ویتنامی پس از زبان چینی مشترک، دومین زبان مهم گروه زبانهای نواختبر آسیا به شمار میآید.این زبان ٬ زبان مادری ۸۶٪ از مردم ویتنام و سه میلیون نفر در خارج از این کشور که اکثرا در آمریکا زندگی میکنند میباشد.همچنین این زبان توسط اقلیت قومی در کشور ویتنام به عنوان زبان دوم استفاده میشود.این زبان تعداد بسیار زیادی وامواژه از زبان چینی دارد.در گذشته از الفبای چینی برای نوشتن این زبان استفاده میشد اما اکنون این زبان با الفبای لاتین سازگار گشتهاست و فقط چند حرکت جدید برای نشان دادن انواع صداها به آن اضافه گشتهاست.
نام كالا : مجموعه آموزشی فراگیری 35 زبان دنیا قيمت : 4,000 تومان

كد : 66 تعداد مشاهده : 1446 وزن : 80 گرم فروشنده : کالابست
نظرات شما عزیزان: